Dag 13 - 25 augustus 2016: Van Washington naar Mesquite

Uitslapen vandaag! 
Onze vlucht naar Las Vegas gaat om 13:40 van het Reagan National Airport  (DCA). Om 9 uur worden we wakker en ruimen we langzaam onze koffers in.  Om 11 uur checken we uit. Het was een heerlijk verblijf in Washington,  echt een fijn hotel! 
Het hotel houdt voor ons een taxi aan een 20 minuten later staan we op het vliegveld.  Ik had gisteravond ons al ingecheckt dus we hoeven alleen de bagage af te geven.  Dat gaat mega snel! We kunnen echter pas om 13:00 uur boarden,  dus we pakken wat te eten (I ❤ frozen yoghurt) en vermaken ons met de gratis wifi.
Na het boarden vliegen we in een goed uur naar Cincinnati, Ohio. Hier hebben we zo'n anderhalf uur overstaptijd. Op het vliegveld halen we een bagel en verder is het weer veel wachten. 

De vlucht vertrekt om 16:20 en het zo'n 4 uur vliegen.  Wel is het in Las Vegas 3 uur vroeger,  dus we komen rond half 6 plaatselijke tijd aan. En gelijk gokautomaten!  


De bagage ligt snel op de band dus we kunnen gauw door naar de autoverhuur. We hebben een zogenaamde Midsize SUV  gehuurd. We mogen kiezen uit een rijtje met auto's.  We kiezen er eentje uit op basis van de grootte van de kofferbak en het aantal mijl dat hij al gereden heeft.  Het wordt uiteindelijk een donkerblauwe Mitsubishi Outlander met 5835 mijl op de teller.
 
We verlaten Las Vegas direct en rijden door naar Mesquite.  Het wordt snel donker en het grootste gedeelte rijden we in totale duisternis.  Wat is het hier donker!  Na anderhalf uur rijden komen we aan.  We slapen vandaag in het Virgin Hotel&Casino, voor maar 19 euro!  De kamer is prima.  We eten nog gauw wat in de hotelbar,  lopen een rondje door de ruimte met alle gokmachines en gaan daarna naar de kamer voor hopelijk een goede nacht! 
Afstand: 111 mijl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk als je een berichtje achterlaat! Groetjes, Baz en Anne-Marie