Dag 52 - 3 oktober 2016: Los Angeles

Vandaag slapen we eerst lekker uit. Rond 10:15 uur stappen we in de auto, die heb je echt nodig hier.

We rijden naar de bekende Farmers Market en het sjieke winkelcentrum The Grove, dat daarnaast ligt. Bij de boekwinkel staat een lange rij. Wat blijkt, Bruce Springsteen is binnen om zijn boek te signeren. Helaas zijn er vanaf 06:00 uur deze ochtend polsbandjes uitgedeeld, en zonder polsbandje kom je er niet in...balen!

We kijken hier nog even rond en eten falafel en gyros op de Farmers Market.



Om het echte L.A.gevoel te ervaren, rijden we via Rodeo Drive door Beverly Hills. We zien de bekende lanen met de hoge palmbomen en de veel te dure huizen.

Ook moeten we natuurlijk nog even naar het strand.  We kiezen voor Santa Monica Beach. Hier hebben ze een boardwalk met wat eettentjes en een paar kleine attracties. Helaas waait het hard op het strand dus we kunnen hier niet echt lekker zitten. We vinden een fijn terrasje net achter de boardwalk, waar we uit de wind en in de zon kunnen zitten.


Zodra de zon achter de palmbomen verdwijnt rijden we (midden in de spits) terug naar het motel. In het winkelcentrum waar we gisteren ook geweest zijn, vinden we beide nog een paar nieuwe schoenen! 

Omdat we geen zin hebben om uitgebreid te eten, gaan we langs bij In-n-Out Burger. Volgens Annemieke hebben ze hier de beste burger ooit. Het is inderdaad erg lekker! 

Op de kamer drinken we de laatste drankjes uit de koelbox op.

Weer: 21 graden, zon
Afstand: 46 mijl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk als je een berichtje achterlaat! Groetjes, Baz en Anne-Marie