Dag 20 - 1 september 2016: Grand Teton

Nou, het was inderdaad een stuk minder koud dan dat we in Yellowstone gewend waren.  Vandaag beginnen we lekker rustig. Rond 10 uur komen we de tent uit.  We ontbijten en rond half 11 gaan we op pad.  We gaan vandaag de wandeling bij Taggart Lake lopen, in combinatie met een deel van de Beaver Creek Trail..Bij elkaar is dat een stuk van 5,1 mijl.  De wandeling is erg mooi en gevarieerd. Het is een combinatie van rotsachtige paden, bospaadjes en weidepad, met regelmatig een stevige klim of steile afdaling. Maar daarbij ook mooie uitzichten!







Na tweeënhalf uur zijn we weer terug bij de auto.  Inmiddels hebben we ook een beetje trek,  dus we rijden naar Moose om daar wat te eten. En dan komen we erachter dat hier ook gratis Wi-Fi is!  Er wordt direct driftig gescrolld en geappt, onder het genot van een salade en boterham met kip.  We blijven een tijdje zitten tot we weer helemaal bij zijn.  
Daarna willen we nog even bij Phelps Lake gaan kijken,  maar de lucht wordt erg donker dus besluiten we terug te gaan naar de camping.  Daar heeft het ook geregend. We doen een potje yathzee en uno. Dan begint het weer een beetje te regenen,  shit! We gaan maar even in de auto zitten. Gelukkig duurt het niet lang.  
Als het weer droog is,  raak ik aan de praat met onze buurman Frank. Hij nodigt ons uit om die avond bij hem en zijn vrienden aan te schuiven bij het kampvuur. Wat gezellig!
We maken eerst een lekker maaltje op ons fijne Coleman fornuisje. Echt een superding.  
Na het eten pakken we onze stoeltjes en schuiven aan bij Frank, Donald, Katy, Hugh en Nikki,  vijf heel aardige Amerikanen die met elkaar op vakantie zijn.  We praten de hele avond over onze reis en de verschillen tussen Nederland en de Verenigde Staten. Heel erg leuk! Rond half 11 duiken we onze tent in. 

1 opmerking:

  1. So nice to reconnect! Now I can read about your USA adventure. Thank you for taking the time to read our blog about our Mexico Sailing adventure.
    I do a handwritten journal about our camping adventures now.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat! Groetjes, Baz en Anne-Marie