Dag 7 - 19 augustus 2016: Van Franconia Notch SP naar Lake George

Onze zevende dag alweer in de Verenigde Staten,  de tijd gaat snel.  Vandaag rijden we naar Lake George/Warrensburg, dat eigenlijk vooral een tussenstop is tussen Franconia en de Niagara Falls. We stappen rond kwart over 9 in de auto. Eerst op zoek naar een tankstation.  En wat is de benzine hier lekker goedkoop! We betalen 2.19 dollar per gallon  (3.8 liter).
Daarna karren we door richting Lake George. We passeren de staat Vermont. Ook hier veel groen en prachtige uitzichten. En goede muziek op de radio...


Na ruim 4 uur gereden te hebben komen we aan bij Lake George, een plaatsje met dezelfde naam als het meer.  Hier ploffen we neer op een klein strandje, waar we genieten van het mooie weer (waar we tot nu toe echt geluk mee hebben! ). 

Na zo'n anderhalf uur rijden we 10km verder naar Warrensburg, waar we vanavond overnachten.  Na het inchecken halen we bij de naastgelegen Pricehopper een broodje,  biertje en avondeten.  De rest van de namiddag zitten we heerlijk op de veranda van het motel, totdat de zon weg is. Daarna eten we wat op de hotelkamer, kijken we Netflix/ Olympische Spelen en werken we de blog bij. 


En dit is trouwens de auto! 

Weer: 28 graden en zon
Afstand: 209 mijl 

1 opmerking:

  1. Het wordt nu inderdaad wat jaloersmakend ;-)
    Heel gaaf,ontspannen ziet het eruit zeg en wat een mooie,leuke foto's en filmpjes!! Genietze verder,liefs van ons vijven

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat! Groetjes, Baz en Anne-Marie