Dag 55 - 6 oktober: Las Vegas

We mogen nog één keer gratis eten met onze hotelaanbieding, dus om half 10 staan we beneden in de rij voor het ontbijt. Het is sinds vanochtend een stuk drukker overal, want er is een conventie. Overal lopen mensen (voornamelijk vrouwen) met keycords om; het is een conventie van een Amerikaans huidverzorgingsmerk.

Na een half uurtje is er voor ons een tafeltje. We eten weer lekker, veel en gevarieerd; zo komen we de rest van de dag wel door.

En die dag brengen we door bij het zwembad. Ook hier is het druk, twee van de drie baden zijn gesloten vanwege de conventie. We moeten even wachten tot er twee bedjes vrijkomen. De rest van de dag liggen we lekker bij het zwembad. Baz doet een dutje, ik vermaak me met het kijken naar mensen die op bedjesjacht zijn. Ook de badmeester voert af en toe een showtje op.





Als de zon bijna achter de gebouwen is, frissen we ons even op op de kamer. Daarna gaan we beide aan de pokertafel zitten; ik doe mee met een toernooitje en Baz speelt een cashgame. Het mag helaas niet baten, we hebben meer geluk in de liefde...

We halen een broodje en salade bij de Subway en eten die lekker op de kamer op.

Weer: 27 graden, zon

3 opmerkingen:

Leuk als je een berichtje achterlaat! Groetjes, Baz en Anne-Marie