Dag 33 - 14 september 2016: Page

Vandaag hebben we voor de verandering niks gepland, ook wel eens lekker. We zitten hier aan Lake Powell, dus een paar uurtjes chillen aan het meer lijkt ons wel wat.

Bij de camping kun je naar het strand lopen, maar dat is nog wel een stukje lopen. Van Wim en Toos krijgen we de tip om naar Lone Rock Beach te rijden, daar zijn zij gisteren geweest. Hier kun je met je auto tot aan het water rijden (wel door het zand). Dan hoeven we ook niet te sjouwen met de stoeltjes en de koelbox.

Het rijden op het strand gaat prima, er is weinig los zand dus geen risico op een vastzittende auto. We zitten hier heerlijk en houden het ongeveer 3 uur uit, met een beetje zwemmen en genieten van de zon. Nu al een prima dag! Wel een beetje verbrande voeten...



Omdat wij gisteren het vlees van Toos en Wim hebben opgegeten, doen wij vandaag de boodschappen en slaan we onze slag bij de Walmart.

Daarna het zand en het zwemwater onder de douche van ons afspoelen en we laden nog even het telefoons op. Aan het einde van de middag treffen we Toos en Wim op de camping. Het vuur gaat aan, de flessen open en we eten heerlijke steak en broodje hamburger van de barbecue. Fijn hoor!

Weer: 28 graden, zon en beetje wind
Afstand: 41 mijl

1 opmerking:

  1. Heerlijke vakantie en wat een leuke verrassing van TT en Wim! xx J

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat! Groetjes, Baz en Anne-Marie