Dag 57 - 8 oktober 2016: Las Vegas - Amsterdam

De wekker gaat vandaag om 06:30 uur. Bah, we moeten nu echt naar huis.

Na het inpakken van de koffers checken we uit. De receptie belt voor ons een taxi die 5 minuten later op de stoep staat. Een kwartiertje later staan we op het vliegveld.

Na het afgeven van de koffers gaan we de douane door en wachten we tot we kunnen boarden. We vliegen eerst naar Houston.

De vlucht verloopt prima. Om het heimwee nog erger te maken kijk ik de film The Hangover.

In Houston hebben we zo'n 2,5 uur de tijd voordat de vlucht naar Amsterdam gaat. We eten wat en kopen nog wat lekkers om zo de laatste dollars te slijten.

In het vliegtuig zitten we helemaal achteraan, in een rijtje met maar twee stoelen. Dat is erg fijn.
We worden weer goed verzorgd door de crew van United. Na het geserveerde diner gaan de cabinelichten uit. We proberen wat te slapen, maar dat lukt niet echt. Gelukkig heeft United veel films op het entertainmentsysteem staan.

Na zo'n 8,5 uur is Amsterdam in zicht. We landen zo'n half uur voor op schema. Helaas moeten we wel lang (ruim een uur) wachten op de koffers. Erg balen!

Als we de koffers hebben lopen we naar de vertrekhal waar mijn ouders ons opwachten. En een verrassing, mijn goede vriendin Rianne is er ook! Superleuk en een fijne verrassing!

Als we thuis zijn ruimen we de koffers op, zetten we een eerste was aan en gaan een paar uurtjes slapen.

Aan het eind van de middag komt de familie gezellig frietjes eten; we hebben die frikandel speciaal echt gemist. Een fijn einde van een geweldige vakantie!


5 opmerkingen:

  1. Jullie hebben een prachtige vakantie achter de rug ,veel moois gezien geen Tegenslagen op een autosleutel na dan. over het algemeen mooi weer.
    Nu wordt het nagenieten... wat wordt de volgende bestemming???
    United States ervaarden wij als vooral een natuurvakantie. Thailand werd een hele leuke cultuurvakantie met ook een afwisseling naar natuur.ook een aanrader. Wel backpacken dan hoor, super simpel om te doen en vermoedelijk veel meer bereiken met de plaatselijke bevolking dan wanneer het en georganiseerde bus reis is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Martin (van Martin en Marianne van het AA-forum)15 januari 2020 om 13:47

    Zo, na 3,5 jaar dit verslag gelezen, maar beter laat dan nooit.

    Leuk verslag en mooie foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Martin, haha wat leuk! Wij lezen het zelf ook nog af en toe, soms met veel heimwee hah!

      Verwijderen
    2. Ik heb deze net weer geheel gelezen :-)! Ik wil terug!

      Verwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat! Groetjes, Baz en Anne-Marie