Dag 31 - 12 september 2016: Van Zion naar Page

Vandaag gaan we naar onze volgende bestemming; Page! Het is niet zo ver rijden en we winnen een uur vanwege het tijdsverschil. Rustig aan dus vandaag.

Rond 10:45 rijden we weg van de camping. Het is erg druk, het duurt dan ook wat langer om het park uit te komen via de Oost-ingang. Er staat ook een flinke rij auto's om het park in te komen. Bizar, en wat een verschil met de andere parken die we gezien hebben.

We rijden een stukje om via het Coral Pink Sand Dunes State Park. Dit is een uniek duingebied. Door erosie en de windstromen tussen twee gebergten zijn deze duinen ontstaan. Gaaf om te zien. We brengen hier zo'n drie kwartier door.



Daarna gaan we verder richting Page, en maken nog een korte stop bij de Toadstool Hoodoos, een bijzondere rotsformatie. We maken hier een korte wandeling, met een half uurtje zijn we weer terug bij de auto.



We staan de komende nachten op de Wahweap Campground. Dit is onderdeel van een recreatiegebied vlakbij Page. Na de registratie gaan we de tent opzetten. Het is erg warm en de wind waait hard. Het opzetten gaat dus niet echt lekker, maar uiteindelijk staat ie.

Daarna doen we een was en  laden we onze electronica op bij de receptie.

Inmiddels heeft Baz wel trek, dus we gaan naar de WalMart voor wat boodschappen. Salade met brood is het vanavond.

Na het eten probeer ik af te wassen (zonder warm water) en Baz ruimt de auto een beetje op. Omdat de klok een uurtje terug is gegaan, is het ook vroeg donker. Omdat we nog meer was hebben, gaan we daarom maar weer bij de receptie zitten en wachten tot de wasmachine en droger klaar zijn.

Weer: 32 graden, zon en veel wind
Afstand: 161 mijl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk als je een berichtje achterlaat! Groetjes, Baz en Anne-Marie