Dag 14 - 26 augustus 2016: Van Mesquite naar Ogden

Wow,  wat is Zuid-West Amerika mooi! 

Gisteren hebben we weinig gezien van de omgeving,  omdat het erg donker was. Vanochtend vertrekken we om 8 uur. Lekker vroeg want we moeten vandaag een heel eind rijden!  In Mesquite halen we bij de Walmart gauw wat voor het ontbijt en rijden daarna richting het noorden.  De tomtom, die we van Annemieke hebben mogen lenen geeft aan dat we ruim 450 kilometer rechtdoor moeten over de zelfde weg,  de I-15. Dit zie je in Nederland nooit op je navigatie!  De omgeving is echt prachtig.  Kleine stadjes worden afgewisseld met rode rotsen,  uitgestrekte dorre velden en bergen.




De auto rijdt erg fijn maar is wel een slurpertje.  We rijden zo'n 250 mijl en dan is de tank (60 liter) alweer halfleeg.  Dat ben ik niet gewend met mijn Peugeotje. Gelukkig is het tanken ook aan deze kant van het land goed te betalen. 

Als we nog 100 kilometer moeten neem ik het stuur over en doet Baz een dutje.  Uiteindelijk komen we aan bij de Walmart in Salt Lake City.  Een enorme zaak.  Vorige week heb ik een aantal kampeerspullen besteld; die kunnen we nu ophalen. Daarnaast halen we ook nog een hoop andere spullen (kussens,  haringen, gasstelletje etc) en we zorgen dat we eten hebben voor de komende dagen. Met een volle kofferbak rijden we daarna nog even naar een kampeerwinkel, want goede slaapmatjes hadden ze niet bij de Walmart.

Inmiddels is het half 6 en besluiten we richting ons motel te gaan.  Ik had thuis bedacht dat we misschien nog even het centrum van Salt Lake City konden bekijken,  maar dat lukt helaas niet meer.  We rijden door naar Motel6 in Ogden. Hier richten we de kofferbak opnieuw in en eten we een salade met brood op de kamer.  Daarna vroeg naar bed,  morgen naar Yellowstone!

Weer: 27 graden en droog
Afstand: 388 mijl

Vanaf morgen zitten we een aantal dagen op campings waar mogelijk geen internetverbinding is. De volgende blog kan wat langer duren dan dat jullie nu gewend zijn! 

6 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gelukt !
    Eindelijk Las Vegas gezien Baz ( al moet het mooiste ervan nog komen !)
    Geweldig dat jullie zoveel zien en meemaken ; wij genieten v d foto's en verhalen .
    Zijn nu benieuwd hoe het camperen bevalt !?
    Hele fijne dagen in " de wildernis " en veel liefs van ons , marianton

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wachten duurt lang... Ben benieuwd naar jullie nieuwe verhalen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een onwijs gave ervaringen! En die foto's.....echt super!
    We kijken uit naar de volgende verhalen!
    Liefs Tis

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gaat tie goed. Wij blijven een dag extra in Las Vegas dus 8 september. Er is een beurs waar Wim naar toe wil. Jammer dat jullie er dan net niet zijn. Daarna naar Zion en Bryce en dan naar Grand Canyon. Natuurlijk hebben jullie een lekker autootje!!! We hebben al anderhalf jaar ervaring ermee. zie jullie snel. Groetjes Toos

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Bas en Annemarie, wat een prachtige reis maken jullie.. Ook mooie foto's voor het thuisfront. Geniet er lekker van. Liefs Jan en Lia

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat! Groetjes, Baz en Anne-Marie